SEKADAR HIASAN SAHAJA

Blog sedang dikemaskini.

SEKADAR HIASAN SAHAJA

Blog sedang dikemaskini.

SEKADAR HIASAN SAHAJA

Blog sedang dikemaskini.

SEKADAR HIASAN SAHAJA

Blog sedang dikemaskini.

SEKADAR HIASAN SAHAJA

Blog sedang dikemaskini.

Ahad, 29 September 2013

BenCinta Full Movie 2013 download

BenCinta
Pengarah: Eyra Rahman
Syarikat Penerbit: MIG Pictures Sdn. Bhd. , Metrowealth Movies Production Sdn. Bhd.
Bahasa: Bahasa Melayu
Kategori: Filem Cereka
Genre: Cinta, Romantik
Klasifikasi: PG-13 - Bimbingan Ibubapa Atau Orang Dewasa Disyorkan Untuk Kanak-Kanak Di Bawah Umur 13 Tahun
Durasi: 114 Min
Tarikh Tayangan: 26 Sep 2013







Sinopsis

Filem ini mengisahkan pasangan baru berkahwin dan hubungan mereka menjadi hambar apabila Faizal, suami yang kaya mula menjalinkan hubungan dengan orang lain dan bertukar menjadi seorang pendera. Terperangkap dalam perkahwinan yang merosakkan nilai masyarakat konsevatif, Fathia melarikan diri ke Langkawi dan cuba meminta perlindungan daripada kawan baiknya. Mereka kemudiannya menyedari bahawa masing-masing saling jatuh cinta namun Fathia terpaksa menghadapi suaminya.

Saksikan

BenCinta Official Trailer


Sudah dipawagam mulai 26 sept 2013.. 
jangan marah dengan tajuk post ni...

INGAT !!

KEGIATAN CETAK ROMPAK MERUPAKAN SATU KESALAHAN MENURUT AKTA HAKCIPTA 1987

----------------------------------------------------------------------------------
BenCinta Full Movie hack download 2013, BenCinta Full Movie stream , BenCinta Full Movie 4shared , BenCinta Full Movie online free , BenCinta Full Movie download free , BenCinta Full Movie flash video , BenCinta Full Movie hack download , BenCinta Full Movie stream , BenCinta Full Movie 4shared , BenCinta Full Movie online free , BenCinta Full Movie download free , BenCinta Full Movie flash video , BenCinta Full Movie hack download , BenCinta Full Movie stream , BenCinta Full Movie 4shared , BenCinta Full Movie online free , BenCinta Full Movie download free , BenCinta Full Movie flash video , BenCinta Full Movie hack download , BenCinta Full Movie stream , BenCinta Full Movie 4shared , BenCinta Full Movie online free , BenCinta Full Movie download free , BenCinta Full Movie flash video , 

Sabtu, 21 September 2013

Dampak Full Movie 2013 Hack Download

DAMPAK
TAYANGAN: 19 September 2013
PELAKON: Aaron Aziz, Farid Kamil, Scha Al-Yahya, Intan Ladyana, Juliana Evans

 SINOPSIS FILEM DAMPAK 

Misi mencari Afran yang hilang merupakan titik permulaan pengembaraan Idrus bersama adik-beradik angkatnya iaitu Giran, Hana dan Qyra untuk menyelidik sejarah Tok Long yang dirahsiakan. Kecacatan dan parut pada muka Tok Long merupakan dorongan utama untuk kesemua anak-anak angkatnya membalas dendam, tetapi Tok Long sentiasa menghalang dengan keras hasrat mereka itu tanpa memberi alasan yang jelas. Tatu merah yang ada pada pergelangan tangan Tok Long juga menjadikan dorongan mereka untuk terus curiga. Perasaan ingin membalas dendam untuk Tok Long terus membara, tambahan pula dengan ilmu mempertahan diri yang penuh di dada, yang diturunkan sendiri oleh ayah angkat mereka.



Kesempatan untuk meninggalkan kampung demi misi mencari Afran disalahgunakan oleh kesemua adik-beradik angkat itu. Selepas menjumpai Afran di awal misi, mereka meneruskan penjelajahan untuk menyelidik sejarah Tok Long. Pertembungan dengan Botak merupakan titik peralihan utama kepada pengembaraan mereka. Perkataan ‘Lambang Merah’ yang terkeluar daripada mulut botak semasa dia dipukul oleh orang-orang Man menarik perhatian Idrus dan adik-beradiknya. Akhirnya, Idrus dan adik beradik-angkatnya itu berjaya menyelamatkan Botak dan sebagai ganjaran, Botak menyediakan tempat tinggal dan kabel pekerjaan. Botak membawa mereka ke Joni Hitam.



Joni Hitam merupakan orang kanan yang berpengaruh, yang berkhidmat dibawah payungan sebuah kumpulan gelap yang masyhur bernama Lambang Merah. Aksi daripada Girandan Afran sudah cukup untuk meyakinkan Joni Hitam untuk mengambil kesemua adik-beradik angkat itu berada dibawah naungannya. Idrus terus bersetuju demi matlamat utamanya iaitu untuk mengbongkar rahsia yang terbenam di dada Tok Long. Akibat potensi dan kerja tangan mereka, mereka akhirnya dihadapkan ke Tiger Lang iaitu Kepala kumpulan Lambang Merah. Tiger Lang mempelawa untuk terus duduk dibawah payungannya, mereka juga akan diberikan kemewahan yang tidak mungkin mereka dapat ditempat lain. Idrus mula berasa was-was akan kumpulan itu kerana dikhuatiri dapat menyesatkan mereka, tetapi demi matlamat utamanya, dia tetap bersetuju. Tambahan pula dengan desakan keras daripada Giran yang semakin gilakan harta dan sudah mula lali dengan persekitaran yang gelap. Jauh didalam hati Idrus, dia sudah dapat merasakan bahang akibat mengingkari arahan Tok Long tetapi tetap meneruskan pengembaraannya demi hati yang curiga. Tetapi, apa yang dirancang Idrus tidak menjadi. Akibat ditaburi kemewahan dan bergelumang dengan kejahatan, misi utama Idrus kelihatan semakin kelam kerana mereka semua sudah mulai lalai. Ternyata kerja-kerja haram dan gelap mampu mengaburi mata manusia. Ternyata cinta mampu membutakan perjalanan. Yang disangka teman, rupanya bukan.


Demi kemewahan, mereka juga sanggup berbunuhan. Cinta dan dusta tidak dapat mereka bezakan kerana memilih kehidupan yang sedemikian. Hubungan diantara adik-beradik itu juga mula bergolak. Pengembaraan untuk mencari rahsia Tok Long terus pudar. Persoalan yang timbul bukan sahaja kemampuan mereka untuk membongkar rahsia Tok long, tetapi mampukah mereka kembali bersatu.


SAKSIKAN

DAMPAK



Kegiatan cetak rompak merupakan satu kesalahan menurut Akta Hakcipta 1987.


dampak full movie online , dampak full movie  hack , dampak full movie stream , dampak full movie free , dampak full movie today , dampak full movie youtube , dampak full movie download ,dampak full movie online , dampak full movie  hack , dampak full movie stream , dampak full movie free , dampak full movie today , dampak full movie youtube , dampak full movie download ,dampak full movie online , dampak full movie  hack , dampak full movie stream , dampak full movie free , dampak full movie today , dampak full movie youtube , dampak full movie download ,dampak full movie online , dampak full movie  hack , dampak full movie stream , dampak full movie free , dampak full movie today , dampak full movie youtube , dampak full movie download ,dampak full movie online , dampak full movie  hack , dampak full movie stream , dampak full movie free , dampak full movie today , dampak full movie youtube , dampak full movie download ,dampak full movie online , dampak full movie  hack , dampak full movie stream , dampak full movie free , dampak full movie today , dampak full movie youtube , dampak full movie download ,dampak full movie online , dampak full movie  hack , dampak full movie stream , dampak full movie free , dampak full movie today , dampak full movie youtube , dampak full movie download ,dampak full movie online , dampak full movie  hack , dampak full movie stream , dampak full movie free , dampak full movie today , dampak full movie youtube , dampak full movie download ,

Jumaat, 6 September 2013

Lagenda budak hostel (LBH) Full movie hack download

Sinopsis Lagenda Budak Hostel (LBH) 



Lagenda Budak Hostel (LBH)  mengisahkan gelagat pelajar hostel atau asrama iaitu Along Cham sebagai Kodan dan Along Eyzendy (Put) yang melakonkan watak pelajar tingkatan enam dan senior di sekolah berasrama penuh yang terpencil di sebuah pekan. Gelagat mereka cukup mencuit hati.

Apatah lagi, kedua-duanya cukup disegani dan digeruni pelajar lain di asrama itu yang berhadapan kes buli setiap hari. Bahkan, yang bagusnya setiap aktiviti nakal dilakukan Put dan Kodan tidak pernah ditangkap warden asrama, Cikgu Angah (Angah Raja Lawak). Malah, mereka juga bersaing merebut hati Seroja.

Seroja (Nora Danish) adalah anak gadis Cikgu Angah yang jelita. Justeru, dia menjadi pujaan ramai di asrama itu. Jadi, bagi mendapatkan perhatian Seroja, maka Put dan Kodan yang bersahabat baik sentiasa bersaing. Hinggalah, suatu hari muncul pelajar baru, Kicap (Epy Raja Lawak) yang sedia membatu.

Kicap mengingatkan mereka supaya bersaing dengan cara betul untuk tonjol kehebatan masing-masing yang akhirnya mampu menambat hati Seroja. Bahkan, Kicap mencabar Put dan Kodan supaya bertanding memenangi kerusi pelajar dan sekali gus berjaya memikat Seroja seperti yang diimpikan.

Lagenda Budak Hostel (LBH) 

Masalah, hanya seorang saja yang akan berjaya memegang gelaran ketua pelajar itu. Maka, bermulalah 'peperangan' antara dua sahabat itu dalam usaha menarik undi siapa paling banyak. Malah, pelbagai taktik sanggup dilakukan mereka yang tidak mahu mengaku kalah demi mendapatkan cinta daripada Seroja.

Apakah usaha Put dan Kodan akan menemui kejayaan? Bagaimana pula dengan hubungan persahabatan mereka yang barangkali tergugat dengan persaingan itu? LBH pasti akan membuatkan penonton tidak kering gusi, apatah lagi Ismail sedaya upaya memberi yang terbaik pada filem ke-12 arahannya.

Lokasi penggambaran filem LBH: Sekolah Menengah Sains, Ulu Yam, Selangor

LBH mengimbau kenangan pelajar yang menetap di asrama sekitar tahun 90-an hingga 2000. Ujarnya mengambil kira kesesuaian lokasi, pada era itu pun penggunaan telefon bimbit masih tak banyak. Namun, kebanyakan pelajar asrama pula dikenali menerusi kenakalan mereka dan sikap membuli.



Pelakon Lagenda Budak Hostel (LBH): Along Cham sebagai Kodan, Along Eyzendy (Put), Nora Danish (Seroja), Angah Raja Lawak (Cikgu Angah), Pekin Ibrahim (Aeron), Epy Raja Lawak (Kicap), Eddy Rauf (Ballon), Atikah Suhaime (Mila), Siti Aziz (Zakiah) dan Mikael Andre (Tobek)

SAKSIKAN

Lagenda budak hostel (LBH) OFFICIAL TRAILER



belum ditayangkan lagi.. heheh.
jangan marah ye yang nak cari full punya.. aku pun tak tengok lagi.. =) peace..

Kegiatan cetak rompak merupakan satu kesalahan menurut Akta Hakcipta 1987.

----------------------------------------------------------------------
Lagenda budak hostel (LBH) full movie  download free Lagenda budak hostel  Lagenda budak hostel (LBH) hack Lagenda budak hostel (LBH) full stream
Lagenda budak hostel (LBH) full movie  download free Lagenda budak hostel  Lagenda budak hostel (LBH) hack Lagenda budak hostel (LBH) full stream
Lagenda budak hostel (LBH) full movie  download free Lagenda budak hostel  Lagenda budak hostel (LBH) hack Lagenda budak hostel (LBH) full stream
Lagenda budak hostel (LBH) full movie  download free Lagenda budak hostel  Lagenda budak hostel (LBH) hack Lagenda budak hostel (LBH) full stream
Lagenda budak hostel (LBH) full movie  download free Lagenda budak hostel  Lagenda budak hostel (LBH) hack Lagenda budak hostel (LBH) full streamLagenda budak hostel (LBH) full movie  download free Lagenda budak hostel  Lagenda budak hostel (LBH) hack Lagenda budak hostel (LBH) full streamLagenda budak hostel (LBH) full movie  download free Lagenda budak hostel  Lagenda budak hostel (LBH) hack Lagenda budak hostel (LBH) full stream

Ahad, 1 September 2013

KL Gangster 2 - movie full here , download , hack

Sinopsis KL Gangster 2



KL Gangster 2 mengisahkan tentang bagaimana 2 orang adik-beradik iaitu Malek (Aaron Aziz) dan Jai(Adi Putra) secara tidak langsung terjebak dalam dunia gangster setelah kematian ayah mereka 10 tahun lalu.

Semenjak kematian ayah mereka, kehidupan mereka sekeluarga dalam serba kesusahan di samping ibu (Ku Faridah) mereka sering ketakutan gara-gara ugutan dari kumpulan gangster yang menagih hutang ayah merek


Disebabkan kesempitan wang dan keperitan hidup maka Jai menjadi semakin liar hingga sanggup melakukan apa saja demi wang bagi mengubah nasib hidupnya dan mendapat tentangan hebat dari keluarganya.

Malek semakin buntu memikirkan masalah yang dihadapi dan ditambah pula dengan laporan dari doktor yang mengesahkan ibunya mengidap penyakit barah. Lagi memilukan apabila adik beliau, Shera telah diperkosa.


Sementara itu, Tailong (Rosyam Nor) merupakan antara gangster terbesar di KL yang giat menjalankan kegiatan-kegiatan haram.

Segala tindak tanduk Tailong tidak disenangi oleh gangster-gangster lain namun terpaksa akur dengan kekuatan Tailong.

Pada masa yang sama, King (Riduan Hashim) dan Shark (Syamsul Yusof) merancang untuk memperkukuhkan kedudukan bagi menjatuhkanTailong dan meminta pertolongan dari rakan baiknya iaitu Malek dengan menawarkan ganjaran yang besar.

Malek menerima tawaran tersebut bagi menampung kos ibunya dan membayar hutang ayahnya. Namun kegiatannya tidak disenangi oleh ibunya dan mereka telah dihalau dari rumah
King menjadi lebih berkuasa atas bantuan Malek dan kehadirannya membuatkan Tailong berasa tergugat.

Beliau merancang untuk menghapuskan King dan Malek. Terjadi pertempuran hebat antara 2 kumpulan gangster terbesar di KL apabila Tailong menyerang King dan Malek.

Mereka hampir tumpas ditangan Tailong namun terselamat apabila polis tiba dan berjaya melepaskan diri.

Pada masa yang sama, Malek ternampak “tattoo” yang sama di badan Tailong dan pembunuh ayahnya. Bermulanya konflik dan dendam antara Malek dan Tailong.

Berjayakah Malek membalas dendam terhadap Tailong untuk ayahnya?Berjayakah King dan Shark mendominasi seluruh kawasan di KL?Apakah kesudahan nasib Malek, Jai dan Ibunya?


saksikan

KL GANGSTER 2 TRAILER 



Yang nak tengok full mana ada la.. belum ditayangkan lagi.. heheh.. baca bawah ni ..




Kegiatan cetak rompak merupakan satu kesalahan menurut Akta Hakcipta 1987.

jangan marah ye yang nak cari full punya.. aku pun tak tengok lagi.. =) peace..




--------------------------------------------------------------------
kl gangster 2 full movie  download free kl gangster 2 kl gangster hack kl gangster full stream
kl gangster 2 full movie  download free kl gangster 2 kl gangster hack kl gangster full stream
kl gangster 2 full movie  download free kl gangster 2 kl gangster hack kl gangster full stream
kl gangster 2 full movie  download free kl gangster 2 kl gangster hack kl gangster full stream
kl gangster 2 full movie  download free kl gangster 2 kl gangster hack kl gangster full stream
kl gangster 2 full movie  download free kl gangster 2 kl gangster hack kl gangster full stream

Ping Entry